VÅRT ERBJUDANDE

Entreprenad

GDSB Bygg AB är experter inom Gipsentreprenader. Vi hjälper fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag med både om- och nybyggnationer i Borås och Göteborg med omnejd. Vi har även skicklig personal inom skivfasad, träfasad och snickeri – kort sagt så gott som alla typer av byggarbeten. Förutom nyproduktion av lägenhetskomplex så har vi stor erfarenhet av bland annat sjukhus och hotell. Inget jobb är stort för oss. 

Gips i alla dess former

Gipsentreprenad i form av gipsinnerväggar och gipssundertak är vi bäst på. När det kommer till gips kan vi allt. Gipsentreprenad är grunden för GDSBs verksamhet och är något som vi genom åren utvecklat spetskompetens inom. 

Skiv- eller träfasad

På GDSB har vi lång erfarenhet av fasadentreprenad. Tidigare projekt där vi utfört skivfasad av cemberit innefattar Lindholmsvarvet, Lindholmskajen och Merkuriusgatan. Exempel på utförd träfasad kan hittas för projekt Brf Vyn och Hestra Trädgårdsstad.

Fönster- och dörrmontage

Genom åren har vi monterat tusentals fönster och dörrar.  Vi har lång erfarenhet av att montera flera meter breda fönsterpartier till takfönster,  såväl som skjutdörrar, innerdörrar och ytterdörrar.